i miss my family hella much ...
Q___Q
aku mngalami kesusahan bergaul ama orang jakarta .
i don`t know why ....
mungkin karena logat ak dari pinang yg memalukan kali ya , ato sikap aku yang suka mnyinggung orang , i don`t know ..
what i know is , aku bner2 ksusahan banger bergaul ama anak jakarta ,
dan aku takut smua itu akan berpngaruh bsar k kuliah ak , scara ak ni ambil jurusan desain , ak arus pandai bersosialisasi ..
but i know i musn`t give up , this is just the beginning .
ak tau suatu saat nanti , aku bakal punya banyak teman d kampus aku . :)
banyak banget yang terjadi selama beberapa ari ini .
mulai dari tugas yang bner2 endless ,
dua ari berturut2 telat kuliah ,
soal yang bulanan yang spertinya gg bakalan ckup ,
sampe ke mslah ak dan kevin ,
rasanya smua slalu datang berderet2 ,
mnghantui idup aku trus mnerus .
mana aku uda jauh banget ama sahabat2 aku (pinge , ddeg , dll)
aku rasa aku bner2 sndirian banget di jakarta ....
***********
aku tau smua ini pilihan ak dari dulu .
ak gg bole whhine mulu .
ak arus berjuang , demi masa depan aku .
tapi aku mulai takut ama pilihan aku ,
aku takut ak gg sanggup .
idup aku bner2 sndiri .
ak takut ak bakal gagal dalam kuliah ak , which makes my choice look even worse .
i`m really afraid .
i really hope that somebody , who ever that is , can help me make my life better , or at least calm me down a lil` bit ....
yahhh ...
seru lah ..
lumayan ..
dapet kenalan , dapet pengaalaman ..
hhmmm ..
no komen deh , lagi males ngeblog
today i reread my blog from the start.
i realized that my blog really filled with a lot of crap and i realized one more thing.
i like to type words wrong.
i don`t know how and why i typed wrong all the time.
like `dijahit`, how come it become `difahit` ?
and oethres, i can`t remeber.
ohh ohh, not to mention my grammar too.
it really is sucks.
looks like i still have a lot of work to improve it or else only retards would read my crappy blog =3=
(oh except you of course ! you are awweeesome) xD
i got this sore on my throat n it`s really hurting me, BAD.
what makes it worse is, i got my period today.
it really pissed me oooofffff !!!!!
the first day of bahasa indonesia and english, i didn`t make it .
dammmnnn !!
do you know how sad i feel ? do you ? *sob sob ;(
*************
anyway last night i got this chlorophyl from my big sis , she said that it`ll cure my pimplish face.
i went sooo excited and i try it on right away.
the colour of the clhorophyl is sooo greenish, and i look like hulk when i put in on my face as a facial .
i put the clhorophyl on my face with my hands, sooo after ive done putting it on, i went to goo wash my hands.
guess what ?
the clhorophyl didn`t got washed away n it`s still stuck on my hands.
i went silent , i go back to my room and i looked at myself on the mirror and i looked how much chlorophyl i have put on my face.
......................... :|
tomorrow i got classes to attend. and i really can`t imagine how people would laugh at my hulky face as i walk into my college.
so, today, one of the main reason i didn`t go to the college is this too.
i don`t want people to look at my hulky face .___.
FML ~~~~~
and today i heard my friend said that the class went soo exciting.
God.
yessss , i am sooo hate this people.
i mean like, you act nice in front of people and then you stab me right at the back and say some shit about me ?
well, coward, KISS MY ASS
have you never been taught by your mama that it`s bad to do those things to people ?
God Damn you really are so pretty and i thought you were my bestest friend but now,
KISS MY ASS
agak telat sihh nyampeinnya,
coz uda sehari setelah kejadian ,
tapi yaaa mo gmana, gg mungkin kakak lagi kesusahan gua malah ngeblog kan hahaha,
kan gg lucu itu (tapi gua barusan ketawa .__.)
dia di tabrak oleh sebuah motor yang dikendarai seorang abang2 yang sedikit berparas wajah orang jahatt (mnurut pandanganku sihh), kata kakak dianya jatuh duluan bawa motornya terus waktu motornya lagi sliding gitu baru nabrak kakak yang sdang mnyeberang jalan raya .
dan kata kakak dia tggal 3 langkah aja uda sampe trotoar .__. (kak apes bgt sih luu)
kakak yang di tabrak mengalami memar di bagian kepala dan kaki kiri , luka2 kecil ada pada siku tangan dan bahu dan yang paling ekstrim of all , kaki kiri kakak mempunyai luka yang arus dijahit 8 jahitan .__.
(*blaaaaarrrrrrrrgggggg !!!!!!!!! ngeri banget)
tapi lebih kasian yang nabrak sih, karna kpalanya sobek n arus dijahit lebih banyak lagi dari kakak,
i`m not quite sure berapa jahitan, yang penting banyak .__.
but serves him right !!!!!
sapa suruu gak pake helm, uda gituu mu jatuhh bawa2 korban lagi, emang dasar abang2 berparas wajah jahat yang siaaaallll ~~~
fffffffffuuuuuuuuuuu ~
alhasil skarang kakak gg bsa kerja dan cuma ngeonline dirumah .__.
jjooooooohhhhhhhhhh ~
lolololll finallllyyyyy D:
AFTER HOURS OF CONFUSING AND AFRAID OF STARTING !
MY FIRST ASSIGNMENT IS DONEEE !!!!
*cheers*
lol, i still have a lot of assignment to do tho, but at least i have done one now , better than just whining lol :D
i`m so tired of typing but still , i have to blogg this XD
i`n so happy XD
(lol thumbs up for being happy to for something unimportant)
i didn`t text my kevin frm 3 pm tho, we had a lil` fight because of my unconscious cancel for fasting .__.
he said he`s dissapointed with me ;(
of course i`m sad lah, but what can i do ?
i can`t just like go back fasting and pretend it`s never happen or whatever maahh, that is soo munafik to do you know .__.
(how do i say munafik in english hah)
but anyway i know i`m wrong and i`m so sorry and i hope he forgives me :(
i miss him so much. so muchhh !!!!!
i wonder what is he doin` over there at semarang :(
i miss you so much bebb ;(
huggg me kevin \;(/
(joohh nonsense, he`s mad at me. he won`t hug me ;( FML)
*************
anyway, back to my topic, i still have 4 more assignments to do, and it`s all drawing and drawing XD
dosennya suru kami gambar 3 benda sekeliling dan 1 meja belajar with shading tho, i got no problems with drwaing the thang but what`s with the shading, haaaaahhh ???
i am sooo can`t draw shadow, and the first day of college ive already been called to draw a effing shadow.
ffffffffffuuuuuuuuuuuuu ~
i thot shading is one of the things i will learn later when i go to college, but in fact i`m so wrongg .__.
if you wanna go for design, you really have to be able to draw.
.___.
and that`s really FML for me.
jjjoooooooooohhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!!1
*************
anyway that`s all for now lah, my crap it`s all over my blog now , lol i really wish i don`t just fill this blog with loads of crap but blogs that filled with knowledges and proper grammar huuuhuuu .__.
see you later ~
i`m tired of typing lololol ffffffuuuuuuuu XD
good afternoon all :DD
i am doing my assignment right now !
a lot tho , but i know i can do it ~
hip hip hooray !
heyy uumm guys , gua excited banget neee , mpe ngeblog tgah2 malam gne ! XD
msalahhnya gua baru abis liatt facebook temen gua , *d rahasiakan namanya* sebut sajaa bungaa , aslinya biasa2 ajaaa , tapi tadi waktu gua liat PP facebooknya gila lain banget ! cantiiiikkkk bangeeetttt ~ o(≧o≦)o
flawless , smooth , cite , dll dll dehh pkoknya !
tau gak apa yang membuat dia bsa begitu beda dengan orang aslinyaaa ?
naaahh , ini dia yang menjadi topic malam ini (^o▽)^o
(ehh, gua baru sadar mlam ini mlam minggu , hiks bukannya ngedet mlah ngeblogg =___=)
tonite`s hot topic iss :
THE WONDER OF MAKEUP AND EDITING !!!
yuppp , bner banget ! make up ama editing !
eiittsss , jangan meremehkan keduaa magic ini dluu loohh guys !
dua jurus ini palng sering d gunakan olehh para kaum hawa untuk merombak diri mreka menjadi babydoll d sbuah foto dan d realworld juga (but without editing kalo d realworld of course) , dan biasanya sihh para cowok2 pun dengan bodohnya tertipuu ! (sorry boys, but it`s true =__=)
buktinyaa sebagian cewek2 d daerah taiwan dari umur 13 uda pada pake makeup , dan mreka gg pnah lagi keluar tnpa bermakeupan ! dan cowok2 mreka pun gg pnahh mliat cewek mreka sndr tnpa mekap , tba liatt , langsung mnta ptus . ahahahahha ^0^ jadi sbetulnya kta kaum hawa indonesia masi beruntung sihh , kta gg butuh banyak makeup jga uda banyak cowok yang kcantol ama kta :P
nyahahaaaaaaaaaaaaa
hiiieeeeehhhh , masi gg pcaya juga ama apa yang uda gua bilang ?
kalo gtu liat aja deh foto gua sbeluum dan ssudah makeup ! :P
(jangan terkejut yaa mliat mukaku yang tidak bermakeup nyahahahaha (╯▽╰) )
ini sebelum gua bermakeup !
jelek , jrawatan , kusam dll dll dehhh :P
sekarang cba liat gua yang uda bermakeup + editing !
trrriinnngggg ~~~~ (^o▽)^o
gmana2 ? terkejuut gak ? terkejuutt dong .. :P
nyehehehehe ! (^o▽)^o
jadi yaaa gtu dehh , buat para cewek2 yang belom tau (tapi gua rasa semua sihh uda pda tau =___=) and buat para cowok2 yang suka tertipuu , it`s time to wake up !
cari yang original , jangan cari yang palsu , apalagi cewek2 yang berbedakan tebal !
lololol :DD
yaaahh gua rasa cuma itu dehh , intinya mau scantik apapun xan bermakeupan , jadilah diri sendirii , karna dmana2 kita gg akan ada duanya, dan orang2 bsa mnerima kta apa adanya :)
mau seanehh apapun loo jadunya , tetaplaahh jadi dri ndre !
lagian weird is not a crime kok !
jstru weird itu unique , bagus , original !
dan mnunjukkan kalo kta tuuu gg sama dgan yang lain , tapi gg samanya dlam sisi positif :)
stujuu gg ? (^o▽)^o
jjjjjjjooooohhhh , gua dari tadi ngawur n mlenceng dari topik gg ya ? (╯3╰)
hehehehe , chaaoooooooo ~ (≧ω≦)
tonight, it`s raining hard over here at my house.
my flu just got worse,
and my sistaa is going out,
she have an appointment with his work colleagues.
i barely keep my eyes open,
just helplessly lie down facing the ceiling ,
waiting to get asleep :(
poor me.
pernah ?
apa perasaanmu ?
well , kqalo kamu bsa bersabar dan mnghadapinya dengan senyuman , then good for you :)
kalo aku sihh ya ,
GERAAAAMMM BANGGGEEETTT !!!!!!!
uda gitu , bukan cma internet atopun operator lagi , tapi dua2nya !!!!
alhassiil smsn dgan syangkuu tersendat , moo online pun susaahh jga !
mana d kos gg da hiburan apa2 lagi =____=
sungguh ak tersiksaaaaa ~
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ~~~~
haddduuuhhh !!!!
parah dehh , baru aja berapa ari kuliahh tugas da menupuukk , stress banget dahh ak !
mulai dari mnggambar , cari benda2 yang termasuk seni dan benda yang termasuk design ,
beloom lagi blakangan ini kakak suru aku nyoba bkin logo di www.logotournament.com !
huu uuhhh , asli teparrr aku .
mana perjalanan k kampus jauuhh banget lagi ~
ihiiks ihhiks ~
somebody hellpp meeeee (╥_╥)
Welcome to Fyeahsusan's tips and tutorial section. Since i use classic blogger templates all the time, most of my tutorials are for classic blogger templates. So some of it might not work on modern blogger templates.

NOTE : Just so you know, i wrote my tutorials from scratch. Using the tutorials on your blog and not giving credit is always okay for me. But if you want to copy my tutorials, leaving a credit is a MUST. And if i found out you're copying my tutorials without giving any credit, i'll give you a fair warning but if it still continues i will take legal action which includes banning you from the blogger world.

Info
: New
: Hot

Comments section
  1. How to add comment code
  2. How to add recent comments on blogger

Blog customization
  1. Blogger reaction button
  2. How to add favicon to your blog
  3. How to make a private post on blogger
  4. How to add a searchbox into your blog
  5. How to add scrolling back to top button
  6. How to change the style of your list type menu
  7. How to style your scrollbar

Blog Decoration
  1. How to add calendar to your blog
  2. How to make a spoiler button
  3. How to make a pop-up box
  4. How to add christmas snow effect + free cute cursors!
  5. Collection of text symbols
  6. How to make snow storm effect
  7. How to make falling petals effect on your blog

Miscellanious
  1. Blogging tips?
  2. Old post editor and Updated post editor difference
  3. How to redirect your relink URL

Request for tutorials is welcomed!
If you have any requests, critics or problems you can contact me through guestbook on the navigation bar or leave me emails on susandwiasmorojati@yahoo.com.

Enjoy! Hope it helps. :)
huh , gara-gara mu bersih2 ruangan kos, ak kena flu, tahap parah !
sebeeeeeellll bangeeettt ! knapa sih aku alergi ama debu ! kena dkit ajahh langsung bersin2 dahh =___=
oia ngomong2 ak belum mperkenalkan info basic aku yahh ~
namaku susandwiasmorojati . seperti yang bsa xan lihat dari nama blogku uhuhu ^__^
ak 17 tahun sekarang , en aku sedang berpacaran dengan seorang cowok yang wonderful banget bernama KEVIN (haiii honeyyy!! xD). kami uda berpacaran selama 10 bulan, and it`s a great 10 months for me. i hope our relationships can last foreveeerrr ~ amiiin :D
aku orangnya pemalu, n kalo kalian belom kenal dkat ama aku, ak orangnya diemm n sring d kata sombong. but seriously, kalo klian uda knal dkat ama aku, xan bsa nampak kalo personaliti aku yang asli adalah gokill dan anehh !!! hohohhohoh ^0^
kalo gg percaya tanya aja ama sahabat2ku refina, siti, dan zeolita ! hahaha xD
aku 3 bersaudara, ak anak kedua. aku mempunyai kakak cewek dan adik cowok. and i love them all ^__^
currently aku kuliah d salah satu universitas di jakarta bernama universitas tarumanegara. mengambil fakultas seni rupa dan desain ~
cita-citaku adalah menjadi seorang designer yang proffesional, kalo gg stidaknya jadi fotografer dehh ! =3=
well i think that`s all for now, hope you don`r get bored by my info ^0^
last i wanna say thank you for you guys !
arigato gosaimatsu ~
Dear future me :)
well , here it is . your new first blog you had ever made :D
it`s not special yet though , you don`t edit anything about it yet , but i promise , soon this blog will be as good as famous lol xD
cheers !
past me